Як апаратно скинути налаштування Galaxy J3

Хоча Galaxy J3 не вважається флагманським телефоном, він є одним з найпопулярніших телефонів Samsung у всьому світі. Але, як і будь-який інший телефон, J3 не є надійним на 100% і може час від часу ламатися. Іноді для вирішення проблеми Galaxy J3 може знадобитися скидання до заводських налаштувань. Дізнайтеся, як це зробити нижче.

Як апаратно скинути налаштування Galaxy J3

Існує два способи відновити заводські налаштування або відновити ваш Galaxy J3. Нижче наведено кроки, як це зробити.

Як апаратно скинути налаштування Galaxy J3 через меню налаштувань:

  1. На головному екрані проведіть пальцем угору по порожньому місці, щоб відкрити панель програм.
  2. Торкніться Налаштування> Хмара та облікові записи> Резервне копіювання та відновлення.
  3. Торкніться наступних повзунків до потрібного налаштування:
    • Резервне копіювання моїх даних
    • Автоматичне відновлення
  4. Натискайте клавішу Назад (внизу праворуч), поки не дійдете до головного меню Налаштування.
  5. Торкніться Загальне управління> Скидання> Скидання заводських налаштувань.
  6. Прокрутіть до нижньої частини екрана, а потім торкніться СКИДАТИ> ВИДАЛИТИ ВСЕ.
  7. Якщо увімкнено блокування екрана, введіть свої дані.
  8. Якщо буде запропоновано підтвердити свій обліковий запис Samsung, введіть пароль, а потім натисніть ПІДТВЕРДИТИ.
  9. Зачекайте, поки пристрій скинеться.

Як апаратно скинути налаштування Galaxy J3 через меню відновлення (за допомогою апаратних кнопок):

  • Вимкніть пристрій.
  • Натисніть і утримуйте клавішу збільшення гучності та клавішу Home, потім натисніть і утримуйте клавішу живлення.
  • Коли з’явиться зелений логотип Android, відпустіть усі клавіші («Встановлення оновлення системи» відображатиметься приблизно 30 - 60 секунд, перш ніж відображатимуться опції меню відновлення системи Android).
  • Кілька разів натисніть клавішу зменшення гучності, щоб виділити 'wipe data / factory reset'.
  • Натисніть кнопку живлення, щоб вибрати.
  • Натискайте клавішу зменшення гучності, доки не буде виділено "Так - видалити всі користувацькі дані".
  • Натисніть кнопку живлення, щоб вибрати та розпочати основне скидання.
  • Коли головне скидання завершено, виділяється "Перезавантажити систему зараз".
  • Натисніть клавішу живлення, щоб перезапустити пристрій.